Standard.al

Ja ‘korrierët’ shqiptarë të 10 milionë lira drogë në Turqi

0

Një sasi prej rreth 200 kg kanabis është sekuestruar nga policia e Stambollit në një banesë dhe dy persona janë arrestuar, raportojnë sot mediat lokale.

Në pranga është vënë D.R., 27 vjeç nga Kosova dhe J.A., 33 vjeç, nga Shqipëria, të dyshuar si korrierë droge.

Nëse hidhej në treg, vlera e drogës do të gjeneronte rreth 10 milionë lira.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.