Vetingu në Polici e Gardë, sot prezantohet projektligji

0

Sot në ora 11:00, në Komisionin për Sigurinë Kombëtare do të prezantohet projektligji i Vetingut në Policinë e Shtetit, Gardë dhe SHKÇB.

Loading...

Prezantimi i draftit do të bëhet nga ministri i Brendshëm, Fatmir Xhafaj.

Projektligji i Vetingut për Policinë titullohet “Për vlerësimin kalimtar të punonjësve të Policisë së Shtetit, Gardës së Republikës dhe SHÇBA-së.”

Loading...

Lini nje pergjigje