Standard.al

VIDEO/ Dëgjoni këtë vajzë dhe banorët se si ia përplasin ‘Lali Erit’!!!

1

1 Comment
  1. çiço says

    Nuk mjaftojne protetstat kunder plehrave qeverisese qe vjedhin Shqiperine dhe helmojne njerezit pa ju prishur terezia! Duhet ti bllikoni punen ti hidhni ne ere impiantet e plehrave, ndryshe ata nuk terhiqen, Pa beteje me mjete nuk ka fitore! Me dhunuesit flitet vetem me dhune!

Reply To çiço
Cancel Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.