Standard.al

VIDEO/ Dëgjoni këtë vajzë dhe banorët se si ia përplasin ‘Lali Erit’!!!

1

1 Comment
  1. çiço says

    Nuk mjaftojne protetstat kunder plehrave qeverisese qe vjedhin Shqiperine dhe helmojne njerezit pa ju prishur terezia! Duhet ti bllikoni punen ti hidhni ne ere impiantet e plehrave, ndryshe ata nuk terhiqen, Pa beteje me mjete nuk ka fitore! Me dhunuesit flitet vetem me dhune!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.