Standard.al

10-vjetori i Pavarësisë/ Haradinaj: Shumë sfida para, por jemi në një rrugë të pakthyeshme

0

Në Prishtinë është mbajtur mbledhja e parë solemne e qeverisë në 10-vjetorin e Pavarësisë së shtetit të Kosovës.

“Kosova ka arritje, por dhe shumë sfida që do t’i kapërcejmë. Ende nuk janë përmbushur të gjitha detyrimet për një shtet modern, por jemi në një rrugë të pakthyeshme”, tha kreu i qeverisë Ramush Haradinaj.

Kosova sot, tha ai, po promovon vlerat demokratike të një shteti të barabartë. “Urime dhe rrugëtim të mbarë vendi tonë”, uroi Haradinaj.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.