Standard.al

Vdekje e parakohshme, ndërron jetë ish-ministri shqiptar

0

Ka ndërruar jetë Abdylaqim Ademi funksionar i lartë i Bashkimit Demokratik Për Integrim, pas një sëmundje të rëndë që e detyroi atë që të tërhiqet nga aktiviteti politik vitin e kaluar.

Ademi ka lindur në vitin 1969. Në karrierën e tij politike ai ka vepruar si ministër i Ekologjisë, Arsimit dhe Zv.Kryeministër për zbatimin e Marrëveshjes së Ohrit. Abdylaqim Ademi ka ushtruar funksione të larta partiake dhe qeveritare. Ai do të varroset sot në fshatin e lindjes, Shëmshov, pas namazit të xhumasë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.