Standard.al

Të dorëhequrit nga ‘vettingu’, Alibeaj: Jo amnisti!

0

Në mbledhjen e sotme të Këshillit të Legjislacionit, ku u diskutua për dorëheqjen e anëtarëve të Gjykatës Kushtetuese, dhe kalimi i tyre ne sitën e Vetingut kryetari i këtij komisioni, deputeti i PD, Alibeaj u shpreh se pavarësisht dorëheqjes së gjyqtarëve dhe prokurorëve, ata nuk duhet të amnistohen nga Vetingu.

“Do ti bëjmë letër organeve të Vetingut dhe ONM për të ndërhyrë në legjislacion nëse ka nevojë, për të parë nëse duhet apo jo të amnistohen gjykatësit dhe prokurorët pas dorëheqjeve. Mirë do të ishte të mos amnistoheshin, pasi nuk është e këshillueshme”, u shpreh Enkelejd Alibeaj.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.