Zgjedhja e Dukës për herë të 5-të, ja çfarë shkruan UEFA

0

Pas Asamblesë për zgjedhjen e kreut të FSHF-së, ka reaguar UEFA e cila ka përshëndetur dhe miratuar rizgjedhjen e Armand Dukës.

Loading...

Gjatë shkrimit UEFA ka theksuar se Duka do të gjejë mbështetjen për të vijuar punën për rritjen e futbollit në Shqipëri dhe më gjerë.

Duka mbetet i vendosur të zhvillojë futbollin shqiptar dhe të përmirësojë infrastrukturën sportive në vend, vijon shkrimin UEFA.

“Unë jam i lumtur, sepse kontributi im është vlerësuar. Unë ndiej një detyrim të madh ndaj jush”, tha Duka i cili u zgjedh për një mandat të 5-të.

Loading...

Lini nje pergjigje