VIDEO/ Para për administratën, reagon LSI: Turp! Mijëra shqiptarë mezi mbajnë frymën gjallë

0

LSI-ja ka reaguar fort sot ndaj vendimit më të fundit të qeverisë për t’i paguar administratës, një vakt ushqimi në vendin e punës. Deputetja Floida Kërpaçi e ka ballafaquar këtë vendim me mjerimin në të cilin ndodhen sot 80% e shqiptarëve.

Loading...

“Vendimi më i fundit i administratës për t’u dhënë punonjësve të administratës një pagesë ditore prej 500 lekë të reja ose 5 mijë lekë të vjetra si kompensim ushqimor në vendin e punës është nëj akt deningrues dhe arrogance për 80 mijë familje me ndihmë ekonomike që fatkeqësisht marrin vetëm 1 mijë lekë të vjetra ën ditë për të mbajtur gjalë veten dhe fëmijët e tyre.

Ky kryeministër nuk ka fonde për të paguar për të paguar qindra naftënatërë për të dhënë tekste falas, që nuk u dha minatorëve statusin e tyre duke ditur që ata hyjnë në galeri pa e ditur në do të dalin gjallë, që nuk i dhimbsen fëmijët e Bulqizës që mbledhin gurë kromi, ka para për të shpenzuar për makina luksi dhe shoë me televizionin e tij privat.

Loading...

Lini nje pergjigje