Kush është gazetarja provokuese nga Elbasani që po tërbon meshkujt

0

Nuk është nga ato gazetare që e shohim duke prezantuar edicionet informative, por Istriva është mjaft e njohur në rrjetet sociale dhe kjo farë fizikut të saj joshës.

Loading...

Fotot e saj tek tregon format mjaft seksi po bëhen gjithnjë e më të njohura ne mesin e përdoruesve të rrjeteve sociale si Facebook dhe Instagram.

Istriva punon në fushën e medias dhe njihet më si shumi si “gazetarja seksi” nga Elbasani.

“Shumicën e fotove e bëj vetë”, tregon Istriva, e cila nuk ka pse të ketë zili as vetë Kim Kardashianin.

Loading...

Lini nje pergjigje