Standard.al

Hynë për të vjedhur dy shqiptarë, “i mirëpret” pronari italian me kaçavidë

0

Dy shqiptarë janë arrestuar në Itali që kishin vjedhur një shtëpi. Dy kriminelët, që sapo kishin mbërritur në Itali dhe që nuk kishin një banesë fikse, janë përpjekur të thyejnë dritaren e banjës së një shtëpie dhe të futen brenda.

Pasi ka dëgjuar zhurmën pronari i shtëpisë u ka dalë para me një kaçavidë në dorë. Të kapur në flagrancë, dy hajdutët janë larguar menjëherë nga vendngjarja.

 

Por, në atë moment ata u zbuluan nga karabinierët dhe i ndoqën përgjatë vijës hekurudhore, pasi ata kishin pasur ndër mend të merrnin trenin për të humbur gjurmët.

Agjentët italianë mundën t’i kapnin shqiptarët dhe i gjetën atyre dy ora të vjedhura dhe të tjera sende që i kishin pasur nga vjedhjet e mëparshme.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.