Alibeaj: Të ndryshojë ligjit për Kryeprokurorin, Marku u zgjodh pa vetting

0

Në mbledhjen e përbashkët e Komisionit të Ligjeve dhe Këshilit të Legjislcionit të Kuvendit deputeti Enkelejd Alibeaj ka kërkuar që ekspertët të bëjnë një analizë të situatës pas zgjedhjes së Prokurores se Përkohëshme.

Loading...

Deputeti demokrat Alibeaj ka kërkuar që të rrgullohet ligji per zgjdhjen e kryprokurorit dhe të zgjidhet një kryprokuror tjetër.

Ai tha se Arta Marku u zgjodh pa vetting.

Sipas Alibeajt çështja është në linjë me standartet ndëkombëtare.

Ulsi Manja, deputet i PS ka mbrojtur qëndrimin partisë së tij duke thënë se gjithçka është bërë në bazë të ligjeve.

Loading...

Lini nje pergjigje