Standard.al

Krijohet kukulla e seksit, që mund të bëjë edhe punët e shtëpisë

0

Me kukullat e seksit që gradualisht po bëhen gjithnjë e më të avancuara, një sipërmarrje biznesi është e gatshme të krijojë një model që pritet të jetë shumë më tepër sesa thjesht një mjet për të ngopur dëshirat e dikujt.

‘EXDOLL”, një prodhues i kukullave të seksit me bazë në qytetin kinez të Dalian, është duke përgatitur për zbulimin e saj të fundit – një automat i gjallë që mund të njohë fjalimin njerëzor, të luajë disa instrumente muzikore, të ketë ekspertizë mjekësore fillestare dhe në përgjithësi mund të veprojë si një vullnet i plotë shoqërues.

Një prototip duke folur për seksin e quajtur Xiaodie është i pajisur me një port ËiFi që jo vetëm që lejon që të marrë udhëzime nga pronari i saj dhe të shfletoj internetin, por edhe të bashkëveprojë me pajisjet shtëpiake të pajisura me pajisje të përshtatshme komunikimi.

Krijimet EXDOLL kanë për qëllim të veprojnë si shoqërues dhe asistentë për beqarët e vetmuar, pasi burrat në Kinë ende tejkalojnë gratë nga miliona dhe sigurojnë kujdes për të moshuarit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.