Interpelancë me ministren e Drejtësisë, Alibeaj: Në burgun 313 ka një qeli bosh…

0

Ministrja e Drejtësisë është thirrur në interpelancë për ekstradimin e Nezar Seitit.

Loading...

Deputeti demokrat, Enkelejd Alibeaj deklaroi se Ministrja e Drejtësisë ka ekstraduar Nezar Seitin, pjesëtarin e bandës kriminale Habilaj kur ligji e ndalonte për personat që janë në hetim.

Enkelejd Alibeaj: Ministrja e Drejtësisë duhet të bënte verifikime para se të vendoste ekstradimin e Nezar Seitit. Ekstradoi Nezar Seitin me ngut, duke mos respektuar ligjin. Financieri i bandës së Habilajve ishte e vetmja gojë që do të fliste . Në historinë mes hajdutëve dhe kriminelëve ju ku e fusni veten?! Pranoni përgjegjësinë.  Në burgun 313 ka një qeli e lënë bosh, e vetme ajo qeli nuk ju mban të gjithëve

Etilda GjonajNuk jam thirrur për një debat ligjor por për një motiv të mirëfilltë politik. Kërkoni një kauz që nuk e keni. Për Seitin është ndjekur e njëjta procedurë ligjore e shumë rasteve dhe shumë viteve të mëparshme .

Loading...

Lini nje pergjigje