Organizimi i diasporës shqiptare me paratë e Soros, ja deklarata bombë e avokatit

0
BERLIN, GERMANY - SEPTEMBER 10: Billionaire investor George Soros speaks on "The Tragedy of the European Union" as a guest of The Institute for Media and Communications Policy on September 10, 2012 in Berlin, Germany. Soros said the biggest danger facing Europe through the Eurozone debt crisis is deflation, which the current conservative policies by the Bundesbank that push for austerity in debtor nations will only accelerate. (Photo by Sean Gallup/Getty Images)

Avokati Altin Goxhaj u ka bërë thirrje shqiptarëve të mbështesin Peticionin Kombëtar Drejtuar Washingtoni.

Loading...

Me anë të një postimi në rrjetin social facebook shpehet i irrituar dhe thekson se askush nuk flet për organizimin e diasporës shqiptare me paratë e Sorosit kundër Trump.

Ja postimi i plotë:

ASKUSH S’FLET PËR ORGANIZIMIN E DIASPORËS SHQIPTARE ME PARATË E SOROS KUNDËR TRUMP!!!
Majko negociata me Partinë Demokrate Amerikane për votën e shqiptarëve në SHBA kundër Partisë Republikane! Askush s’flet!

Dje nga takimi i Pandeli Majkos me Senatorin Demokrat Gary Peters për të organizuar në kuadër të Programit të Soros me CID në Harward (Instituti CID është themeluar nga Socrates Kokkalis dhe Elanye Papulias dhe drejtohet nga Ricardo Hausmann) një Konventë me shqiptarët e SHBA para zgjedhjeve në SHBA për Senatin dhe Kongresin!!!

Ndaj mos hezitoni! Mbështesni Peticion Kombëtar Drejtuar Washingtonit!!!

Loading...

Lini nje pergjigje