Zv.Presidenti i UEFA-s: Politika nuk duhet të ndërhyjë në zgjedhjet e FSHF, po ju vëzhgojmë me kujdes

0

Zv.Presidenti i UEFA-s, Grigori Surkis është shprehur se politika nuk duhet të ndërhyjë dhe kjo është e qartë.

Loading...

“Politika nuk duhet të ndërhyjë dhe kjo është mjaft e qartë. Komiteti i federatave kombëtare së bashku me delegatët përgatit raportin për zgjedhjet dhe ia paraqet atë Komitetit Ekzekutiv të Uefa-s dhe FIFA-s. Prandaj shpresoj në një përgjigje të mençur dhe një dëshirë të kandidatëve për të mos rënë në kompromis.

Në këtë proçes nuk duhet të ketë kompromentime. Të mos i krijojmë njëri tjetrit plehra nën derë. Pasi kjo do e infektonte futbollin në përgjithësi. Do t’i bëja thirrje individëve të mos përfshihen.”

“Unë nuk jam këtu për t’u mësuar, por për t’ju ofruar ndihmë në emër të UEFA-s. Dhe një herë dua t’ju rikthesoj metodat e punës të pranuara nga UEFA dhe FIFA. Jo shumë larg Komiteti Ekzekutiv i UEFA-s ju ka ofruar kompetenca të gjëra. Sigurisht përfshirë këtu dhe mosmarrëveshjet e brendshme, duke propozuar masa që janë të nevojshme të merren masa të tilla. Jam i bindur se nuk ka asnjë vështirësi të cilën nuk mund të mos e kapërcejmë së bashku. Duhet vetëm të vendosim mbi interesat tonë interesin e futbollit.”

Loading...

Lini nje pergjigje