Arta Marku: Elbasani pikë e fortë e grupeve kriminale të sofistikuar

0

Elbasani rezulton pike e nxehtë e grupeve kriminale tashmë të sofistikuar, moderuar dhe prezente në jeten publike te qytetit duke investuar në tregun privat dhe punët publike, kjo eshte njera nga deklarimet e Prokurores se Pergjithëshme Arta Marku nga takimi që zhvilloi sot në Prokurorinë e Elbasanit.

Loading...

Një mesazh i fortë ky drejtuar prokurorëve nga të cilët ka kërkuar që në bashkepunim me policine e shtetit duhet te bejne analiza te perbashketa ne lidhje me ceshtjet e pezulluara, te identifikojne pikat e dobeta te tyre, veprimet qe mund te cojne ne identifikimin e autoreve dhe te rifillojne hetimet duke shtuar kapacitetet profesionale ne funksion te zbulimit dhe ndeshkimit te autoreve

Marku ka shkuar ne Elbasan për përurimin e ndertesës së re të prokurorisë së Elbasanit dhe për analizën vjetore te këtij institucioni.

 

Loading...

Lini nje pergjigje