Këta ishin të ftuarit në ditëlindjen e Elvana Gjatës (Fotot)

0

Ishit kuriozë se sa dhe mbi të gjitha se kush ishte i ftuar në recitalin e Elvana Gjatës që përkoi dhe me ditëlindjen e kësaj të fundit?

Loading...

Si ishin veshur, me kë shoqëroheshin, nga bota e artit, politikës, biznesit etj., të gjitha këto ua tregojnë fotot ekskluzive të festës më të komentuat ditët e fundit.

              

Loading...

Lini nje pergjigje