Standard.al

Çfarë nuk duhet të bëjnë femrat në praninë e meshkujve…

0

Ka disa gjëra që femrat nuk duhet t’i bëjnë kurrë kur janë në shoqërinë e partnerit të tyre.

Sipas studimeve, sa më shumë kalojnë vitet, aq më shumë çiftet kanë tendencën për të ndarë çdo detaj të jetës së përditshme me njëri-tjetrin.
Por, kjo gjë dëmton imazhin që njerëzit kanë për partnerin. Më poshtë po ju tregojmë gjërat që femrat nuk duhet të bëjnë në praninë e meshkujve.
– Mos vishni të brendshme gjyshesh. Korsetë janë ato që burrat i quajnë “mbathjet e gjyshes” dhe nuk janë aspak seksi.
– Mbylleni derën e tualetit. Shumë çifte në një pikë fillojnë të shkojnë në tualet duke e lënë derën hapur dhe këtë e bëjnë kryesisht femrat: meshkujt nuk e thonë, por do të preferonin të mos e ndanin këtë eksperiencë.
– Mos u depiloni. Depilimi i heq urinë seksuale meshkujve.
-Mos hani shumë. Kujdes me ngrënien nëse keni pak kohë që shoqëroheni me partnerin. Sipas meshkujve, femra shihet nga sjellja në tryezë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.