Standard.al

Raporti i revistës gjermane/ Na ka pushtuar droga nga Shqipëria

0

Një nga 2 revistat më të mëdha në Gjermani i ka dhënë Shqipërisë goditjen e fortë. Me një foto të madhe dhe titullin për Shqipëri, revista gjermane ‘Stern’, thotë se vendi ynë është gjurma nga ku vjen droga.

‘Gjurma e re e drogës.

Hetuesit japin alarmin: Si e kanë pushtuar kartelet shqiptare tregun e drogës në Gjermani’, shkruan në kryeartikullin e saj revista gjermane ‘Stern’.

Nuk është hera e parë që mediat gjermane na etiketojnë si vendin e origjinës së drogës. Vetëm pak ditë më parë, televizioni gjerman ARD në edicionin e lajmeve e cilësonte vendin tonë si ‘Kolumbinë e Europës’.

Duket se gjermanët e shohin Shqipërinë me syrin e realitetit dhe jo atë të propagandës së Edi Ramës.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.