Standard.al

Deputeti i PD, voton pro aeroportit të Vlorës

0

Qeveria ofrohet garante për fitimin e kompanisë dhe ky ishte një moment që Partia Demokratike e kundërshtoi. Pra kontrata per Aeroportin e Vlores eshte totalisht abuzive dhe rendon mbi taksapaguesit shqiptare. Pervec kesaj sic theksoi dhe deputetja e PD Jorida Tabaku eshte ne kundershtim me rregullat e BE, Më konkretisht komunitetit për ndihmën shtetërore për aeroportet, sepse çdo ndihmë financiare që vjen nga buxheti i shtetit për një aeroport, i cili është në një distancë më të vogël se 100 kilometra, siç është ky i Vlorës, është në thyrje të kësaj direktive të BE-së”

Por perseri deputeti Agron Shehaj e ka bashkuar voten e tij me ate te deputeteve socialiste……

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.