Grida Duma ka një mesazh për deputetët e PS: “S’jeni burra”

0

Publikohet video e replikave të zhvilluara sot në Komisionin e Punës Çështjeve Sociale dhe Shëndetësisë teksa diskutohej drafti për statusin e minatorëve i propozuar nga deputeti i LSI-së, Përparim Spahia.

Loading...

 

Deputeti i PS-së Ilir Pandevinji replikon me deputeten e PD-së Grida Duma, për shpehjen me të cilën ajo iu drejtua më herët: “S’jeni burra”.

 

E ndërsa ai përpiqet ta intimidojë deputeten demokrate duke u kapur pas fjalëve, ka marrë edhe një përgjigje nga ajo.

Duma: Me veten dilni përjashta, për përmbajtjen ua tregoj këtu brenda, për veten ua tregoj përjashta

Pandevinji: Ku e ke provuar burrërinë e këtyre burrave ti? Mbase e ka provuar, nuk e di…dhe i tërheq vëmendje për mënyrën e drejtimit ndaj burrave të komisionit…ka mundësi t’ua kërkosh ndryshe

Duma:
 Për fatkeqësinë tuaj ju i referoheni kompleksit të burrërisë personale! Por unë po ju flas për atë që në kulturën shqiptare është mbajtja e fjalës, e besës dhe e burrërisë si përgjegjësi! Nëse dilni në fushatë dhe premtoni, mbani fjalën, për këtë burrëri ju kërkohet llogari!

Loading...

Lini nje pergjigje