Standard.al

Bëni kujdes nëse ju vjen ky mesazh në WhatsApp

0

WhatsApp është një nga aplikacionet më të përdorur për shërbimin e mesazheve, por herë pas here edhe ai shfaq problemet e veta.

Para disa muajsh në “WhatsApp” vinte një mesazh që ‘abonimi ynë ka mbaruar dhe duhet të paguajmë para për ta riabonuar’.

Ky mesazh i rremë është rikthyer pasi aplikacioni është bërë pre e hack-erave.

“Abonimi juaj ka skaduar. Për të verifikuar llogarinë tuaj dhe për të blerë abonimin tuaj jetësor për vetëm 0,99 paund, thjesht klikoni këtë link”.
Nuk është gjë tjetër, veçse një përpjekje për t’iu mashtruar.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.