Standard.al

Ai e ka ‘shkopin magjik’ të trashë? POZICIONET për të cilat keni nevojë!

0

Bukuria e një mashkulli me penis të trashë është… kudo.

Por shpesh për femrat është pak siklet gjatë penetrimit.

Ai mund të arrijë të gjitha vendet e “sakta” pa ndonjë përpjekje shumë të madhe dhe nuk keni pse të shqetësoheni për të gjetur pozicionin e përshtatshëm.

Megjithatë, “Cosmopolitan” rekomandon këto pozicione për të shijuar më të mirën, nëse ai ka një ‘shkop magjik’ të trashë.

ImageTHE EDGE OF HEAVEN

ImageTHE OW OH OHHHHH

ImageTHE FORTRESS

Image

GET AHEAD
Image

THE BANANA SPLIT

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.