Standard.al

Mos u çudisni me këto objekte në qendrën e Delvinës…janë shatërvane!

0

Jo të gjithë qytetet në Shqipëri kanë fatin që të kenë shatërvanë në qendrat e tyre.

Të paktën kështu ndodh në Delvinë, qytet i cili edhe pse k përfunduar nga projektet e qeverisë për rikonstruksionin e qendrave, duket se ka mbetur shumë mbrapa.

Siç duket edhe në këto foto që janë dërguar në joq, këto tubo të shkurtra prosupozohet që të jenë vendosur në vend të shatërvanëve të vegjës në qendër të qytetit. Qytetarët ankohen se qendra e qytetit nuk ka as pllaka të shtruara e ndërsa këta ‘shatërvanë’ nuk kanë qenë funksional asnjë ditë.

“Pershendetje JOQ. Ky eshte sheshi i qytetit te Delvines… Miliona lek te hedhura. Po është turp ky? A mund te quhet ky nje shatervan? Eshte i pa vene ne pun dhe pa pllaka… turp ku jetojme…“, shkruan qytetari.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.