Standard.al

Gjestet e vogla që tregojnë se ai/ ajo ju pëlqen, por nuk ua thotë dot

0

Gjuha e trupit shpesh tregon gjëra që ne përpiqemi mos t’i themi.

Ndoshta ai/ajo ju pëlqen, por për arsye të ndryshme nuk jua thotë. Janë gjëra të vogla në veprimet e tij që ju tregojnë të kundërtën.  Nëse ai bën këto veprime kur është pranë jush, atëherë duhet të jeni të bindur se ju pëlqen.

1.Sytë tuaj takohen për një kohë të gjatë. Nëse pas disa kohësh veprimi përsëritet, ju mund të jeni i sigurt se ai/ajo ju pëlqen.

2.Nëse gjatë një bisede ose një shëtitje partneri juaj përpiqet të kthejë trupin e tyre tek ju, kjo është padyshim një shenjë e interesit të tyre. Edhe kur mbajnë këmbët kryq, të sigurt që për një moment ajo do t’ju prek.

3.Nëse një vajzë është e lumtur me praninë tuaj në një restorant apo kafene, ajo do të përpiqet me vetëdije të përkulet trupin e saj drejt jush.

4.Burrat, në disa raste përpiqen të duken më të mëdhenj dhe më të fortë. Nëse ato gjatë një bisede e mbajnë dorën të mbështetur në mur, siç është ilustruar në foto, kjo është një shenjë e mirë që do të thotë se do t’ju dedikohet vetëm ju.

5.Nëse filloni të vëreni se duart tuaja prekni njëri-tjetrin rastësisht shumë shpesh ju mund të jeni të sigurt që pëlqeheni shumë.

6.Ndonjëherë ju mund të vini re se personi që bëri një shaka dhe po ju vështron ju për të pritur një reagim kjo është një shenjë e qartë pëlqimi pasi tregon se po përpiqet që të bëjë një përshtypje të mirë tek ju.

7.Nëse filloni të vëreni se një person ka filluar të përdorë të njëjtat gjeste dhe intonacione që bëni, kjo nuk do të thotë se ai po përpiqet t’ju imitojë. Ka më shumë gjasa që ai ju pëlqen dhe po ju”kopjon” me nënvetëdije.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.