Standard.al

14 Shkurti po afron.. Por një fotografe, ka sjellë të ”ndaluarit,bukurine shpirterore. Foto + 1 vjec. Per te mos u humbur

0

fotografi, ka sjellë të ”ndaluarit”. Bukuria që fle e zgjohet në shpirt, vjen këtë herë nga një trup mbipeshë (obez), pa filtra dhe larg të qenurit perfekt (me photoshop).

Rrjetet sociale janë të “pushtuara” nga imazhe të kuruara, që shkojnë deri në detajet më ekstreme. Imazhe të sfumuara të cilat i largohen të qënurit “bio”, madje atyre ju hiqet edhe ana shpirtërore, të cilën ”photoshopi”, nuk e krijon apo e ndryshon ndjesinë.

Është fotografia amerikane, Substantia Jones, e cila pikërisht 14 shkurtin e vitit të shkuar solli këtë projekt, që si qëllim ka të tregojë se dashuria nuk ka ndonjë formë specifike, por se gjithmonë është e bukur tek njerëzit që nuk kanë komplekse. Ajo ka punuar në një projekt që synon të ndryshojë perceptimet e njerëzve mbi standardet e bukurisë, dhe më 14 shkurt ajo pritet të publikojë të tjera imazhe.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.