Thirrja nga ish ministri: Mos provokoni protestën me njerëz të paguar nga droga

3

“Me “hinka” policore dhe provokatorë incidentesh nuk ndalet protesta!

Loading...

Nëse provokatorët që ka futur Fatmir Xhafa, në disa autobusë, do arrijnë të jenë të suksesshëm, atëhere përgjegjësia do bjerë direkt mbi të!

Ai nuk di mjete të tjera, këto ka mësuar nga partia e tij, por nuk e ndalon dot protestën!

Ende shpresoj se policët e kuptojnë këtë poshtërsi që u është prezantuar sot në mëngjes!

Ndërkohë provokatorët e paguar nga droga, bëjnë mirë të shohin punën e tyre…

Aty do jem në protestë! Të shohim!”.

sh-ministri Ylli Manjani ka akuzuar segmente të qeverisë se po provokojnë protestuesi. Në një reagim në Facebook, ai u bënë thirrje përfaqësuesve të Minsitrisë së Brendshme të heqin dorë nga skemat dhe incidentet.

Postimi i Ylli Manjanit:

Loading...

3 Komente

Lini nje pergjigje