Standard.al

Zbulohet tenderi abuziv i Erjon Veliajt. Tani e kuptojme pse po merret kaq shum me pemet

0

Negocime te Drejtperdrejta. Kontrata pa Gare. Fondi i Bashkse : 278 milion leke per te mbjelle peme ne zonen industriale Kamez Kashar

Open data albania zbulon se kontrata e Bashkise eshte abuzive, oasi ajo eshte bere me negocim te drejtperdrejte dhe pa gare, gje qe te ben te dyshosh se ka qene i paracaktuar fituesi.

Pra Lali Eri nuk qenka vetem deshira qe na e shet ne televizione per te mbjelle peme, por qenkan tenderat qe te pelqejne kaq shume. Nje pyetje do kishim : Po ne Vjene a do te ndodhte ndonjehere nje gje e tille, apooo si Vjena kemi vetem stolat??????

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.