Standard.al

Rama burgos shqiptarët, ARMO 2.2 milionë dollarë borxh Ujësjellsit

0

Ndërkohë që kryeministri Edi Rama ka njoftuar më 1 shkurt nisjen e aksionin për ujin që parashikon deri burgosje të qytetarëve që nuk paguajnë, rezultojnë se më problematike janë institucionet dhe bizneset.

Rasti më konkret është ai i kompanisë më të madhe në vend në fushën e përpunimit të naftës.

Kompania ARMO,  sipas Drejtorit të Ujësjellës Kanalizimeve në Fier, Endri Gjikondi ka 2.2 milionë dollarë fatura të papaguara të ujit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.