Standard.al

Basha takimim me delegacionin arbëresh

0

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, është shfaqur entuziast pas një takimi që ka pasur sot me një delegacion arbëresh nga Pulia.

Basha tha: “Kam kënaqësinë e jashtëzakonshme të mirëpres një delegacion të arbëreshëve dhe një numër profesorësh të shquar të komunës që ndodhet në provincën e Pulias.

Dua t’u uroj gjithë arbëreshëve në këtë përvjetor të jashtëzakonshëm të Gjergj Kastriotit dhe të punojmë sëbashku që ëndrrën e Gjergj Kastriotit ta bëjmë realitet.

I garantova për vëmendjen tonë sot dhe nesër në përgjegjësinë e qeverisjes për t’iu gjendur sa më parë dhe përçuar vlerat e tyre, zakonet, që përbëjnë krenari për ata. Shpresoj që ky vit jubilar të na afrojë më shumë me vlerat europiane.”

VIDEO

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.