Standard.al

Trendi i fundit i xhupave

0

E duam ose e urrejmë, sido që të jetë, është e pashmangshme veshjet me lëkurë kafshësh do të jenë trendi i fundit në këtë pjesë të fundit të dimrit. Kjo veshje është zgjidhja perfekte sidomos për ato raste kur duam të dukemi më të.

Veshjet me printime zebre apo gjarpri janë propozuar nga shumë koleksione, ndërsa është një trend që do të vazhdojë edhe në verën e pranverën që po vjen. Në këto javë të fundit të muajit të ftohtë, është në modë një stil disi agresiv, veçanërisht tek xhaketat dhe palltot.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.