Standard.al

Ja cila këngëtare shqiptare, është artistja femër më e famshme në botë

0

Ajo është një nga këngëtaret shqiptare më të përfolura dhe suksesshme, jo vetëm në Shqipëri por edhe nëpër botë.

Jo më kot vazhdon të jetë në majat e playlist-ave muzikore ndërkombëtare. Bëhet fjalë për Rita Ora-n Ishte “Your Song” kënga e cila bëri serish të futej fuqishëm në idustrinë  e muzikës pas largimit prej 2 vitesh.

Më pas me këngën “Anywhere”  dhe së fundmi  me “For You” Rita vazhdon të kryesojë. Por ajo që na bën me krenarë është se ORA arriti të jetë artistja femer më e famshme në botë dhe këtë e tregojnë edhe klasifikimet e artistëve.

Ndërkohë Rita ka shënuar edhe një sukses të madh në karrierën muzikore. Rita ka treguar në Instagram se me këngën e saj “Anywhere” ka arritur të thyej rekordin në karrierën e saj, pasi kjo këngë ka qëndruar për 10 javë në Top10 e këngëve në US. Epo ky po që quhet SUKSES.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.