Sokol Balla në ditën e “parë” të punës… foto

0

Largimi i moderatorit dhe gazetarit të njohur Sokol Balla nga Top Chanel ishte një lajm, që befasoj të gjithë. Sokol Balla për shumë vite ishte një ndër figurat kryesore të Top Chanel.  Megjithatë nuk ju desh shumë kohë për tu stabilizuar.

Loading...

Ai ka postuar një foto, me logon e televizionit Vizion Plus nga pas tij. Ai shkruan “Dita e pare e punës, 11 janar”.

Me këtë postim marrin fund edhe dilemat rreth medias së re për gazetarin e njohur.

Loading...

Lini nje pergjigje