Mjegulla ka kapluar disa qytete të Maqedonisë

0

Trafiku në rrugët e Maqedonisë po zhvillohet në korsi të lagështa.

Mjegull e dendur që ka ulër shikueshmërinë në 50-100 metra është paraqitur në Tetovë-Kodra e Diellit, Gostivar-Strazhë dhe Mavrovë.

Loading...

Lini nje pergjigje