Janë në komunizëm, por këto femra e nxjerrin ‘zogun’ për të gjithë

0

Kur mendojmë për Kubën, përveç plazheve ekzotike, na bie ndëmend dhe komunizmi. Por edhe pse në diktaturë, femrat aty e kanë të vështirë të vishen. Ja disa nga bukuroshet e ishullit komunist, ku tregojnë më shumë se ç’duhet.

Loading...

Mbani frymën më mirë.

 

 

Loading...

Lini nje pergjigje