Standard.al

“Daily Mail” ju kushton një artikull të rinjve të pasur të Shqipërisë

0

Prestigjiozja angleze “Daily Mail” i ka kushtuar një artikull të rinjve të pasur të Shqipërisë, me makina luksoze, në vende të bukura dhe me tufa parash.

 

“Shumica e njerëzve fillojnë të kursejnë para gjatë muajit janar pasi kanë harxhuar për ditën e ndërrimit të viteve, por ky nuk është rasti i të rinjve të pasur të Shqipërisë,” shkruan Daily Mail.

Mjafton t’i hidhni një sy llogarisë “Rich Kids of Albania” në Instagram për t’ju bërë të mërziteni për ditën që po kaloni.

 

Nga hedhja në kofanon e makinave luksoze, e deri tek  vaskat e shtëpive të shtrenjta, të shumta janë fotot që të rinjtë shqiptarë shpërndajnë me para të hedhura kudo.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.