Standard.al

Studentët e mjekësisë në protestë, bojkotojnë mësimin

0

Studentëtë e Universitetit të Shkencave Mjeksore në protestë. Ata janë me dhjetra dhe kanë bojkotuar mësimin dhe në shenjë protesta kanë bllokuar edhe hyrjen e fakultetit.
Studentët thonë se detyrohemi të paguajmë tarifë shkollimi si dhe u është djegur sezoni i provimeve të diplomës duke rrezikuar kështu humbjen e një viti mësimor.

Ndërkohë që studentët protestonin forcat e policive private qëndrojnë përreth godinës. Njeri nga studentët  tha se heqja e sezonit djeg diplomimin për ketë vit. “Duam sezonin” therrasin studntët

Ne kërkojme një zgjdhje sa më të shpejtë dhe se protesta do të vazhdojë tha ai.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.