Standard.al

Video/Çfarë po ndodh në këto momente te LSI? Të rinjtë mobilizohen për protestën

0

LSI duket se ka nisur t’i karikojë që tani bateritë për protestat energjike dhe të fuqishme që pritet të ndodhin në mesin e këtij muaji, kundër qeverisë Rama.

Kryetarja e LRI dhe deputetja Floida Kërpaçi gjatë takimit me struktuat rinore kërkoi angazhim maksimal për tubimet e opozitës.

Sikurse mund të shihet edhe nga pamjet në video, mobilizimi është që tani në nivele të larta.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.