VIDEO – Ngrin 1/3 e Amerikës

0

Fillimi i vitit duket se ka sjellë probleme të mëdha në SHBA. Rreth  1/3 e të gjithë vendit është mbuluar aktualisht nga ngricat.

Loading...

Sipas CNN në qytetet si Neë York dhe Chikago, ngricat kanë bërë që lumenjtë të ngrijnë ndërkaq rrugët dhe aeroportet thuhet se nuk janë në gjendje të rregullt. Me mijëra makina janë mbuluar nga akulli për shkak të lagështisë së ajrit, duke bërë që dëmet të jenë të konsiderueshme.

Loading...

Lini nje pergjigje