Të rinj dhe të dashuruar, por jo gjithçka shkon mirë mes çiftit të adoleshentëve

0

Polcia ka nisur procedimin penal për një 19-vjeçar, pasi është paditur nga e fejuara e tij 18 vjeçe për dhunë psikologjike.

Mësohet se A.N. ka ushtruar në mënyrë të vazhdueshme ndaj të fejaurës së tij shtetases E.P.

Njoftim i policisë

Më datë 01.01.2018, u plotësua kërkesë-padia për lëshimin e Urdhrit të mbrojtjes, për shtetasen E.P, vjeç 18, pasi ish i fejuari shtetasi A,N, vjeç 19, banues në Lezhë, në mënyrë të vazhdueshme ka ushtruar dhunë psikologjike ndaj saj. Materialet i kaluan Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Lezhë. Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.

Lini nje pergjigje