“Ndrikull Nikolla firmos deshtimin e ligjit te arsimit te larte!”

0

Sali Berisha shkruan se Pedagogu dixhital denoncon: “Ndrikull Nikolla konfirmon deshtimin e ligjit per arsimin e larte dhe me udhezim antiligjor kthehet tek ligji i meparshem”.

Loading...

Lexoni mesazhin e tij. sb

“Pershendetje Z. Berisha, marre shkas nga mesazhi I urimit te Ndrikull Nikolles, per te ndare me ju, nje lajm te rendesishem, per nje ngjarje te paralajmeruar nga ju, ate te deshtimit te ashtuquajtures reforme ne arsimin e larte. Me firmen vete, Ndrikulla e Rilindjes, diten e djeshme nepermjet nje udhezimi per riorganizimin e struktures akademike dhe administrative ne IAL-te publike, te gatuar ne menyre te fshehte me doren e saj, ne kundershtim me ligjin, i jep funksione super administrative autoriteteve drejtuese akademike, perfshire ketu dhe burrin e saj, i cili sic mund ta dini eshte dekan te politekniku dhe aspirant per rektor zgjedhjet e ardhshme… Ky akt, rikthen gjithshka ne situaten e meparshme kur ne fuqi ka qene ligji qe eshte miratuar nga qeveria juaj, duke konfirmuar dhe njehere deshtimin e Rilindjes ose ndryshe qeverise se fasades.”

Loading...

Lini nje pergjigje