10 blerjet më të mira në janar

0

Shpesh shihet nga klubet e futbollit si një mundësi për të riparuar ndonjë gabim të bërë gjatë verës, ose për të plotësuar skuadrën nëse është dëmtuar ndonjë lojtar gjatë fazës së parë të sezonit.

Loading...

Por jo gjithmonë blerjet e janarit janë kështu. Ndonjëherë janë blerje që i rezistojnë kohës dhe shtojnë ndjeshëm cilësinë në skuadër.

UEFA.com rendit 10 blerjet më të mira të realizuara gjatë merkatos së janarit ndër vite.

Loading...

Lini nje pergjigje