VIDEO/ Numërimi mbrapsht nuk shkoi ashtu siç pritej…

0

Nata e ndërrimit të viteve është shoqëruar me diçka të pazakontë në Hangzhou të Kinës. Gjatë numërimit mbrapsht të sekondave në çastin e ndërrmit të viteve, ora e vendosur në ekranin e madh të një ndërtese është çakorduar dhe ka zbritur 1 minutë mbrapsht.

Loading...

Ndërsa të gjithë njerëzit në shesh prisnin që të shkonte ora 00:00 që të festonin me njerëzit e tyre të dashur, kjo gjë nuk ndodhi.

Njerëzit u irrituan shumë, pasi të gjithë po prisnin momentin e shumëpritur.

Loading...

Lini nje pergjigje