U tha se rrezikoi jetën për këtë foto, zbulohet “mashtrimi” i ministrit shqiptar

0
“Pedra do Telegrafo” është kthyer një nga vendet më të vizituara në Rio de Janeiro të Brazilit. Është një shkëmb i thjeshtë, por për shkak të pozicionit të tij shfrytëzohet nga turistët për të bërë foto mjaft interesante. Në kohën e telefonave “të zgjuar” ky vend ka marrë të tjera këndvështrime.

Por ndërsa shumë e shesin këtë si një vend çmendurish, e vërteta qëndron krejt ndryshe. Shkëmbi është më pak se një metër nga toka dhe jo ashtu siç duket në foto. Prej këtij vendi ka postuar një foto edhe Ministri i Zhvillimit Ekonomik të Kosovës, Valdrin Lluka.

Loading...

Tashmë të gjithë e dinë se ministri nuk ka rrezikuar aspak nga ky shkëmb.

Loading...

Lini nje pergjigje