Të zhveshur dhe të dehur në maksimum, ja si e festuan të rijnë ditën e ndërrimit të viteve [FOTO]

0

Padyshim çmenduritë dhe shfrenimet e të rinjve nuk kishin si të mungon edhe këtë për këtë vit të ri. Një numër i madh të rinjsh janë fotografuar duke shëtitur nëpër rrugë, të zhveshur, të dehur dhe të droguar.

Janë të përsëritura pamjet e shfrenimit të britanikëve të dehur nëpër klube. Edhe mbrëmjen e djeshme.

Nga pamjet e publikuara nga tabloidi “Daily Mail” shihen edhe vajza e gra të cilat kanë dalë në të ftohtë gjysmë të zhveshura nga dëshira për t’u dukur bukur dhe njëkohësisht teksa i janë nënshtruar forcës së alkoolit.

11111.jpg1111111112222.jpg111111111.jpg121.jpg1111111.jpg1111.jpg1212112.jpg11111111.jpg111.jpg1.jpg11111111111.jpg111111.jpg11.jpg

Lini nje pergjigje