36 ton kanabis nga Shqipëria në Itali me nje vlerë 300 milion dollarë

0

 

Loading...

Gjatë vitit 2017, Guardia Di Financa ka sekuestruar 36 ton kanabis të dërguara në Itali nga trafikantët që janë nisur nga brigjet e Shqipërisë.

Kjo sasi përkthehet në një vlerë prej 300 milion dollar (36000000000 gr X 8,32USD/gr=300 milion dollarë. Ose rreth 40 miliard lekë të reja).

Kjo është vetëm sasia e kapur dhe e sekuestruar. Një sasi e madhe nuk është kapur dhe ka kaluar në duart e trafikantëve që e kanë dërguar në vendet e tjera të BE.

Loading...

Lini nje pergjigje