Standard.al

Presidenti Ilir Meta ka një urim të veçantë për shqiptarët

0

Presidenti Ilir Meta ka uruar të gjithë shqiptarët për një vit sa të mirë e të begatë.

‘Në këtë ditë të parë të 2018 uroj më shumë paqe, harmoni, dashuri e begati për çdo familje dhe për vendin tonë’, shkruan Presidenti Ilir Meta në faqen e tij në Facebook, duke e shoqëruar me një foto familjare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.