Standard.al

Parashikimet e frikshme per 2018-en ….Zbuloni çfare pritet te ndodhe

0

Nostradamusi në librin e tij të titulluar “Profecitë” ka parashikuar shumë ngjarje të rëndësishme për fatin e tokës. Shumë nga profecitë e tij interpretohen në mënyra të ndryshme, por disa nga më te fortat kane gjasa të ndodhin në vitin 2018.

Lufta e trete boterore

Nostradamus shkroi se: lufta e madhe do të nisë në Francë dhe e gjithë Europa do të sulmohet. Do të jetë e gjatë dhe e tmerrshme për të gjithë. Në fund do të bëhet paqe dhe të paktë do të jenë ata që do e shijojnë. Lufta do të nisë mes dy fuqive të mëdha të botës dhe do të zgjasë 27-vjet.

Shpjegimi:Tashmë parashikimet e luftërave janë gjithmonë të përhapura, por nëse merret në konsideratë çfarë po nodh mund të konsiderohet një parashikim i saktë. Mund të shihet një luftë mes Rusisë, SHBA-së, Kinës apo Koresë së Veriut? Ndoshta.

Nje shperthim i Vezuvit

Nostradamus shkroi se: do të ndodhë një ngjarje ku toka do të tronditet çdo 5 minuta dhe të paktën 6 mijë njerëz do të vdesin.

Shpjegimi: Herën e fundit kur Vezuvi shpërtheu ishte vitit 1944 dhe kemi parasysh se është i njëjti vullkan që shkatërroi Pomepin. Shkencëtarët thonë se vullkani mund edhe të ndizet papritur duke shkaktuar një katastrofë globale. A mund të ndodhë kjo në 2018?

Nje termet i tmershem

Nostradamus shkroi se: një tërmet do të trondisë veçanërisht pjesën perëndimore të Amerikës, por forca e tij do të përhapet në të gjithë botë. Veçanërisht zona e Kalifornisë do të preket nga tërmete më shumë se tetë ballë.

Shpjegimi: Por në këtë zonë, kjo ide ka të paktën 8 vite që përflitet. Nuk dihet nëse mund të ndodhë në vitin 2018.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.