Meta video-konferencë me ushtarakët shqiptarë me mision në Kabul dhe Herat

0

Presidenti Ilir Meta viziton Komandën e Forcave Tokësore në Zall-Heri. Aty pati nje video-konferencë me ushtarakët me mision jashtë vendit. Meta ju uron gëzuar Vitin e Ri të gjithë ushtarakëve me mision jashtë vendit.

Loading...

“Ju uroj Gëzuar Vitin e Ri të gjithë ushtarakëve të FA, veçanërisht me mision jashte. Vlerësoj maksimalisht kontributin e ushtarakëve shqiptarë me mision jashtë vendi. Ju shpreh të gjithë ushtarakëve mbështetje dhe solidaritet. Ushtarakët me mision jashtë vendi, krenaria e FA”

Loading...

Lini nje pergjigje